lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kun paricosplaysi pari on Poni; Photoshoot Armin Arlertina Sunnyn kera

Kuvia on kameralla rajattu, muuten muokkaamattomia

Tänään koulukisojen peruunnuttua päätimme äiskäni kanssa photoshoottailla Sunny mukana, vaikka melkeinpä kaikki oli ajatusta vastaan; Arminin valjaisiin meni reilu 2h, tallilla tuuli niin että meinasi lähteä lentoon, mutaa ja loskaa oli joka puolella ja maneesin vieressä olevat koirat ja hevoset riehuivat.

Paitsi näihin selfieihin lisäsin kontrastia ja laitoin ne kollaasiin
Tallilla epäilytti ja hieman pelottikin muiden hevostenomistajien mietteet kävelessäni talliin oudoilla meikeillä ja piilareilla, ja vaikka olen muutenkin outo niiden mielestä tämä vie yksinkertaisesti pääpokaalin 'oudosta toiminnasta tallilla by Henna'.

Kukaan ei ainakaan kehdannut sanoa mitään, ja yhdelle tallilaiselle pystyy asiasta puhumaan, sillä hän on myös harrastanut cosplayn lähisukulaista larppausta ennen cosplayn läpimurtosuosiota Suomeen ja käynyt coneissa.


Jouduin peruukin vuoksi ratsastamaan ilman kypärää, mikä ei ole kovin järkevää ponilla joka on rodeomestari ja noh, Poni isolla P:eellä. Sunny osasi kumminkin käyttäytyä hirmumallikkaasti ja poni olikin oikea supermalli. <3

Kaikesta huolimatta kaikki meni nappiin ja onnistuneita kuvia tuli valtava määrä, enemmän kuin laki sallii eikä pääni haljennut! 


 Kesken kaiken Sunny päätti ängetä syliin ja antaa pusuja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti